Diensten

Mocht het werk u aanspreken, of mocht u een “klik” hebben met datgene dat u aantreft, kunt u contact opnemen om uw fotowensen te bespreken en te laten realiseren.
 

Fotografie cursus

Foto-Bert-Lommers-diensten-fotografie-cursus

Meer willen weten van je camera? of juist betere foto’s maken. Met een simpele basis cursus kom je het allemaal te weten. Door middel van een presentatie en het uitvoeren van opdrachten krijg je het snel onder de knie. Meer informatie over deze cursus?

 

Neem contact op

Familie fotografie

Een mooie foto met de hele familie. Verschillende mensen, met verschillende karakters. Ik probeer altijd een geheel te maken, maar toch iedereen zijn eigen karakter te laten behouden. En dit alles in een ontspannen, relaxte sfeer op de juiste locatie. Of een prachtige foto van je kind, echt zoals hij/zij is…? Ik neem de tijd, en maak echt contact met het kind… Hierdoor worden de meest spontane foto’s gemaakt. Een mooie herinnering en als ik dan toch aan huis kom, dan maak ik ook foto’s van broertjes/zusjes en papa’s en mama’s.

 

Familie foto’s

Foto-Bert-Lommers-diensten-familie-fotografie

Bruiloft fotografie

Foto-Bert-Lommers-diensten-bruiloft-fotografie

Natuurlijk moet de trouwdag de belangrijkste dag in je leven zijn. Een trouwdag is snel voorbij, maar het trouwalbum zal je nog jaren herinneren aan die ene speciale dag. Het is dan ook fijn als het album er precies zo uit ziet als je zelf wilt. Elke trouwreportage is anders. Ik pas me geheel aan, aan de wensen van het bruidspaar. Vooraf hebben we één of meerdere gesprekken en zelfs een ‘proef’ fotoshoot behoort tot de mogelijkheden. Een persoonlijke benadering, spontane foto’s, maar zeker een mooie herinnering aan deze grote dag. Dat is wat ik voor jullie kan betekenen.  Trouwreportages zijn ook goed mogelijk met meerdere fotografen.

Een kleine impressie hoe de voorbereidingen van een trouwreportage gaan. Bekijk dan hier de video

 

Bruiloft foto’s